Valencia CF29 febrero 2020

CRÒNICA | El Valencia CF torna a trobar-se amb la victòria gràcies a una gran segona part i el suport de Mestalla (2-1)

L'equip supera al Real Betis en un partit en el qual Gameiro i Parejo van fer els gols i Guedes va destacar com a principal generador de perill

El Valencia CF torna a guanyar, recupera sensacions positives i avisa a tots els seus rivals que té encara molt a dir en la carrera per les posicions més altes de la taula. El conjunt valencianista s'ha retrobat amb la victòria després de cinc partits sense guanyar i ho ha fet gràcies a un colp d'autoritat davant el Real Betis. Després d'una primera part treballada, en la qual l'equip va tindre les seues millors ocasions en les botes de Gayà -pur caràcter-, va saber sobreposar-se a la baixa de Maxi Gómez - substituït per molèsties físiques- i va aguantar totes i cadascuna de les envestides verd-i-blanques en un segon temps en el qual Guedes va ser el factor diferencial. El portugués va agitar l'atac i Gameiro, amb una fuetada des de la frontal, va batre al conjunt andalús. Parejo, ja sobre la botzina, va anotar el de la tranquil·litat i Loren, fora de guió, va retallar distàncies. Mestalla torna a disfrutar d'una victòria del seu equip, invicte en el feu valencianista.

Sense Maxi, Celades va donar l'alternativa a Guedes i la seua entrada va revolucionar la trobada. L'entrada del portugués li va donar a l'equip l'espurna que necessitava, el plus de frescor, atreviment i mala idea que li faltava per a generar perill i marcar la diferència. Mestalla va tornar a relamerse amb el ‘7’, desequilibrante en cadascuna de les seues intervencions des de l'esquerra. D'una d'elles precisament, va arribar la pilota a Gameiro, que des de la frontal de l'àrea va armar una fuetada al pal llarg que perforaria la porteria verd-i-blanca. El seu tret, sec i ajustat mil·limètricament, va ser decisiu. Durant els últims minuts, l'equip va tractar d'augmentar distàncies buscant el segon per tots els mitjans i Parejo, sobre la botzina, va anotar el de la tranquil·litat. Loren, fora de guió, retallaria distàncies. El Valencia CF torna a trobar-se amb les victòries cinc partits després.